Over Werkconnect

Lifesavers - Caretaking(2)

Onze klanten maken ons uniek

Wij zijn Werkconnect het detacheerbureau van de Werkgroup. De Werkgroup heeft in haar tien jarig bestaan een groot klantenbestand opgebouwd. Wij handelen pragmatisch, mensgericht en kritisch. Dat draagt bij aan een succesvolle samenwerking met onze klanten. Hierbij staat ‘de mens’ altijd centraal.

Wij connecten de juiste kandidaat met de openstaande vacatures bij onze bestaande klanten.

Missie

Werkconnect is voor onze klanten dé partij voor werving & selectie. Wij werken samen binnen ons brede lokale netwerk om de juiste kandidaat te vinden voor hun openstaande, online vacatures. Onze kernwaarden maken ons uniek. Hiermee zijn wij de juiste schakel tussen kandidaat en onze klant. Wij staan voor het vinden van werkgeluk voor werkzoekenden en spannen ons maximaal in voor duurzame invulling van vacatures voor onze klanten op de krappe arbeidsmarkt.

Visie

Wij willen al onze bestaande klanten bedienen om de meest geschikte kandidaat te vinden. Wij bieden een aanvullende dienst aan bestaande klanten om hen nog completer van dienst te zijn. Werkconnect is een betrouwbare partij die de mens altijd centraal stelt. Wij streven ernaar dat de kandidaat in zijn of haar kracht komt, werkgeluk ervaart en anderen motiveert om ook via Werkconnect een baan te vinden.

Waarom detacheren wij?

Werkconnect is van oorsprong een detacheerbureau. Dat kunnen we goed en daar zijn wij trots op. Detachering geeft zekerheid voor alle partijen. Waar een regulier uitzendbureau uitsluitend salaris betaalt voor het gewerkte uren, is er bij detachering sprake van een arbeidsovereenkomst. Je komt op de loonlijst en bent hiermee verzekerd van salaris en werk!

werkconnect-over-ons

Ons team

Rogier van Bloois

Recruiter / Jobcoach

r.vanbloois@werkreturn.nl

06 389 012 04

Anneke de Lange

Recruiter / Jobcoach

a.delange@werkreturn.nl

06 309 345 85

Floris de Block

Recruitment consultant

f.deblock@werkreturn.nl

06 112 475 49

Anneke van Vliet

Financiële administratie

financieel@werkreturn.nl

Douwe Adema

Operationeel Manager

dp.adema@werkreturn.nl

Robert-Jan Jansen

DGA / Eigenaar

rj.jansen@werkreturn.nl

Kom bij ons team!

Ben jij een recent afgestudeerde of beginnende HR-adviseur vol energie en creatieve ideeën? Sta jij te popelen om jezelf te ontwikkelen als HR- professional?
Dan is Werkconnect opzoek naar jou! Bekijk onze unieke vacatures via de onderstaande button.