Kandidaten

Lifesavers - Consulting

Jouw werkgeluk is voor ons belangrijk!

Bij Werkconnect streven we ernaar om de juiste kandidaat te matchen met onze klanten. Werkgeluk en een succesvolle match is voor ons de perfecte combinatie voor een bloeiende professionele relatie. Dankzij ons uitgebreide aanbod van vacatures bij onze diverse klanten en onze ervaring in het plaatsen van talent, lukt het ons om de juiste match te vinden.

Detachering voor zekerheid

Werkconnect is van huis uit een detacheerder. Dat kunnen we goed en daar zijn wij trots op. Detachering geeft zekerheid voor alle partijen, van MKB tot klein- en groot bedrijf. In tegenstelling tot een regulier uitzendbureau, dat slechts salaris betaalt wanneer er gewerkt wordt, is er bij detachering spraken van een arbeidsovereenkomst. Dit betekent dat je op de loonlijst staat en gegarandeerd bent van zowel salaris als werk!

Lifesavers - New Patient

Werkgeluk centraal

Bij detachering draait het niet alleen om het plaatsen van kandidaten bij opdrachtgevers, maar ook om het creëren van een werkomgeving waarin werkgeluk centraal staat. Wij begrijpen dat gelukkige werknemers productiever en loyaler zijn. Daarom investeren wij niet alleen in het vinden van de juiste match, maar ook in het bouwen van duurzame relaties tussen kandidaten en opdrachtgevers.

werkconnect-over-ons.png

Wij detacheren onder andere voor

Rogier-van-Bloois-cirkel-150x150
Rogier
Recruiter en Jobcoach

0297 748 048

r.vanbloois@werkreturn.nl

Op zoek naar een nieuwe baan?

Vertel ons uw verhaal en wij gaan graag voor u aan de slag!

Direct contact met ons opnemen? Stuur je CV op!

Wij staan klaar om je te helpen aan je droombaan!