Klanten

Klanten

In een tijd met een krappe arbeidsmarkt, is het vinden van geschikt en nieuw personeel een uitdaging voor veel bedrijven. Bij Werkconnect begrijpen we de behoefte aan hulp bij het werven van personeel maar al te goed. Als onderdeel van de Werkgroup zijn we er trots op dat we een oplossing kunnen bieden voor dit groeiende probleem.

Oplossing voor de krappe arbeidsmarkt

Het werven van nieuw personeel in een krappe arbeidsmarkt kan een ontmoedigende taak zijn voor bedrijven van elke omvang. Werkconnect streeft ernaar deze last te verlichten. Met onze expertise en ervaring in het vinden van gekwalificeerde kandidaten, bieden we een waardevolle oplossing voor de uitdagingen waarmee moderne werkgevers worden geconfronteerd.

Lifesavers - Caretaking(2)
Lifesavers - New Patient

Hoe werkt Werkconnect?

Het proces van Werkconnect is eenvoudig en effectief. Vanuit ons uitgebreide klantennetwerk identificeren we vacatures die moeten worden ingevuld en vervolgens gaan we aan de slag om de perfecte kandidaat te vinden. Door onze dagelijkse interactie met werkzoekende hebben we een schat aan talent tot onze beschikking. Ons doel is om deze kandidaten te matchen met de juiste werkgever. Met ons grondige screeningsproces en onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat elke match een succes wordt voor zowel werkgever als werknemer.

Wij detacheren onder andere voor

Voor de klanten van

Rogier-van-Bloois-cirkel-150x150
Rogier
Recruiter en Jobcoach

0297 748 048

r.vanbloois@werkreturn.nl

Zoekt uw organisatie nieuw personeel?

Vertel ons uw verhaal en wij gaan graag voor u aan de slag!

Heeft u een vacature? Deel het met ons!

Wij staan klaar om u te helpen!